Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrat v kauze vraždy britského klenotníka: Slovenská modelka Kukučová tvrdí, že vytiahol zbraň

Andrew Bush a Mária Kukučová
Andrew Bush a Mária Kukučová (Zdroj: YouTube)

MADRID – Slovenská modelka Mária Kukučová, obvinená z vraždy svojho bývalého priateľa, britského klenotníka Andrewa Busha, dnes vyhlásila, že Bush pri hádke s ňou vytiahol zbraň, ktorá následne vystrelila počas toho, ako o ňu zápasili.

Kukučová takto vypovedala počas súdneho procesu, ktorý sa dnes začal v španielskej Málage a bude trvať prinajmenšom ďalšie tri dni. Informovala o tom agentúra AP.  Španielska prokuratúra tvrdí, že 26-ročná Kukučová zavraždila Busha 5. apríla 2014 v jeho vile v letovisku Estepona na juhu Španielska, pričom naňho tri razy vystrelila. Pre modelku požaduje 20-ročné väzenie.  

Kukučová dnes uviedla, že nevie, koľko výstrelov v osudnú hodinu naozaj padlo, prvý z nich bol totiž podľa nej taký hlasný, že dočasne prišla o sluch a ďalej už nič nepočula. "Nechcela som ho zraniť," povedala Kukučová so slzami v očiach. "Zbraň však jednoducho vypálila. Chcela som sa len vymaniť z jeho zovretia," dodala modelka. 

Andrew Bush (48) vlastnil a spravoval klenotníctvo v Británii, neskôr sa presťahoval do Španielska. Dvojica sa rozišla približne mesiac pred osudným incidentom. Kukučová podľa svojich slov strávila vo vile sama dva dni a s Bushom sa tam stretla, keď sa vrátil aj so svojou novou ruskou priateľkou Mariou Korotajevovou. 

Podnikateľ svojej priateľke povedal, aby ho počkala pred domom a s Kukučovou sa začal hádať. Slovenka uviedla, že následne vytiahol zbraň, ktorá potom pri ich následnom zápase vystrelila. Na dnešnom pojednávaní sa zúčastnili Bushova sestra aj neter, Kukučovej rodičia a tiež Maria Korotajevová.

Viac o téme: Andrew BushMária Kukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu