Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka Kukučová zažila na súde päť minút hrôzy: Kolaps! Stačil jeden pohľad na dôkazy

Mária Kukučová na súde Zobraziť galériu (3)
Mária Kukučová na súde (Zdroj: Profimedia)

MALAGA - Ostro sledovaný proces so slovenskou modelkou, ktorú vinia z vraždy bohatého expriateľa, stále pokračuje. Mária Kukučová prežíva najhoršie dni svojho života. Včera jej sudca ukázal exmilenca Andrewa Busha v kaluži krvi, ako jeho bezvládne telo zachytili bezprostredne po smrti kriminalisti. Kukučová situáciu nezvládla.

Mária Kukučová je obvinená z vraždy britského milionár Andrewa Busha. Skutok sa stal v Španielsku v jeho luxusnej vile v Costa del SolPo tom, čo jej súdni znalci podali fotografie zavraždeného expriateľa, zrútila sa. Z pojednávacej miestnosti ju museli v doprovode vyviesť, aby sa upokojila. Začala úpenlivo plakať a vzlykať.  

Modelka Kukučová zažila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Včerajšie pojednávanie po krátkej prestávke pokračovalo. Ako informuje tetelegraph.co.uk, znalci opísali, ako klenotník v noci 5. apríla 2014 zomrel. Podľa ich slov telo zasiahli tri výstrely. Smrteľnou bola tretia rana, ktorá smerovala do hlavy. 


Prečítajte si aj:

Prvé VIDEO Kukučovej zo súdu: Modelka prehovorila o úteku z vily smrti, so slzami a strhaná


Policajt, ​​ktorý bol povolaný, aby bezprostredne po incidente obhliadol miesto činu, povedal, že Busha našiel vo vile "tvárou dole na podlahe pri domových dverách. Všade bola krv. Revolver mal v ľavej ruke."

Modelka Kukučová zažila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Kukučová bola vo vzťahu s Bushom až do konca roka 2013. Na súde tvrdí, že sa bránila a prvý, kto so zbraňou zaútočil, bol práve jej expriateľ. Forenzní experti, ktorí skúmali Bushovo telo, ale nenašli žiadne ďalšie zranenia, ktoré by podporovali myšlienku, že pár spolu súperil.  

Slovenská modelka Mária Kukučová, obvinená zo zastrelenia svojho bývalého priateľa a britského milionára Andrewa Busha, na súde ešte v pondelok v juhošpanielskom meste Málaga vypovedala, že ušla z miesta činu na jeho vozidle. Ako dôvod uviedla, že mala strach z jeho vyhrážok. Kukučová v súdnej sieni vyhlásila, že si vzala Bushov Hummer, pričom ale nevedela, že je mŕtvy. Myslela si, že bol len postrelený, keď spoločne zápasili o zbraň. 

Prokuratúra tvrdí, že Kukučová 5. apríla 2014 dvakrát strelila Busha (48) do hlavy a raz do ramena. Incident sa stal v jeho vile v letovisku Estepona na juhu Španielska. Prokuratúra žiada pre modelku trest 20 rokov väzenia, pripomenula agentúra AP. Kukučová (26) vypovedala na súde v Málage už v pondelok. Situáciu opísala tak, že "zbraň proste vypálila". Podľa vlastných slov nevedela, koľko výstrelov padlo, lebo po prvom výstrele dočasne ohluchla. Súdny proces sa začal v pondelok.

Viac o téme: VraždaSúd MalagaMária Kukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu