Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Totálny zvrat v prípade mŕtvych Češiek v Egypte: Nový podozrivý, z tohto padnete na zadok!

Monika a Petr Kramný Zobraziť galériu (2)
Monika a Petr Kramný (Zdroj: FB)

PRAHA - Všetko bolo inak?! V prípade smrti Češiek Moniky (†36) a Klárky (†8), ktoré minulý rok za záhadných okolností prišli o život na dovolenke v egyptskej Hurghade, sa objavilo už množstvo špekulácií a podozrení, no skutočný páchateľ je aj po mesiacoch vyšetrovania neznámy. Podľa informácií českých médií však polícia najnovšie pracuje s verziou, aká tu ešte nebola a šokovala aj samotného Petra Kramného.

Vyšetrovanie smrti Češiek, o ktorom sa pozostalí ešte donedávna domnievali, že ostane neukončené, naberá nečakaný smer. Podľa utajeného zdroja českého denníka Blesk polícia najnovšie pracuje s verziou, podľa ktorej môže mať ich záhadnú smrť na svedomí samotná Monika. "Vyšetrovanie sa zrejme uzavrie ako samovražda Moniky... všetko tomu nasvedčuje," uviedol zdroj.

Ako ďalej denníku prezradil, Monika údajne chcela na druhý svet so sebou zobrať aj dcérku Klárku a manžela Petra. Tejto šokujúcej verzii nahráva aj fakt, že v osudný deň trpel žalúdočnými problémami aj on. Nie je vylúčená ani možnosť, že Monika rodinu otráviť nechcela a jed sa do ich tela dostal nešťastnou náhodou. To však zrejme už navždy ostane záhadou.

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Česká polícia sa k údajnej verzii o samovražde Moniky vyjadrovať nechce a len dodala, že naďalej pokračuje vo vyšetrovaní. Rodina nebohej ženy tento scenár považuje za absurdný a tvrdí, že Monika život milovala a nemala dôvod si naň siahať. Šokovaný je aj jej manžel Petr, ktorého egyptská polícia sprvu označila za hlavného podozrivého. "To je pre mňa úplná novinka," reagoval zdrvene.

 Egyptská polícia už údajne vyšetrovanie tragického prípadu ukončila, no Petr o jeho výsledkoch dodnes nič nevie. Česká strana vo vyšetrovaní pokračuje. Jeho súčasťou bol aj nedávny výsluch na detektore lži, počas ktorého Petrovi muži zákona kládli otázky len ohľadom udalosti v Egypte. K výsledkom výsluchu sa Petr tiež doposiaľ nedostal a ani nedúfa, že by sa ich ešte niekedy dozvedel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu