Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ten anál som robil zadarmo? Vyčítal prostitút policajtom po vytasení suveníru na pumpára!

Ten ale dopadol Zobraziť galériu (3)
Ten ale dopadol (Zdroj: Policejní deník)

PLZEŇ - Tomu sa povie smola! Prostitútka z Plzne, z ktorej sa po detailnejšej prehliadke vykľul prostitút, doplatila na nepozornosť pri inkasovaní ťažko vydretých peňazí od zákazníka. Keď chcel totiž sporo odetý muž vydávajúci sa za ženu platiť na benzínke, zistil, že za sex dostal veľmi nepodarenú napodobeninu stoeurovej bankovky.

Na v meste známeho prostitúta zavolala políciu obsluha benzínky, ktorá si okamžite všimla, že niečo nie je v poriadku. Bankovka, ktorú im muž v dámskom oblečení podával, bola totiž evidentne falošná a navyše na nej svietil aj veľký nápis "Suvenir". Vlastným očiam nemohli veriť ani privolaní muži zákona.

Ten anál som robil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policejní deník)

Okrem falošných znakov na bankovke, ktoré bili do očí už z diaľky, ich na benzínke čakalo aj ďalšie "prekvapenie". Zistili totiž, že ide o prostitúta, ktorý je u polície známou firmou. Ten sa medzitým rozhorčoval nad tým, že o ťažko zarobené peniaze bude musieť prísť. "Peniaze som dostal za análny styk, to som teda ako robil zadarmo?" spýtal sa mužov v uniformách. Odpoveď bola zrejme zbytočná.

Ten anál som robil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policejní deník)

A keby len to. Okrem strateného zárobku mu môže peňaženku preprášiť aj pokuta za priestupok proti majetku, ktorá činí 15 tisíc českých korún (takmer 550 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu