Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Drastické týranie dievčatiek: Gang ich zdrogoval, znásilňoval a núkal na sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

LONDÝN - Gang deviatich mužov prevažne z Ázie možno označiť za zvieratá v ľudskej koži. V Oxforde sa zameriavali na dievčatá z nefunkčných rodín alebo detských domov a snažili sa získať ich dôveru darčekmi, drogami či alkoholom. Iba 11-ročné školáčky potom bili, opakovane znásilňovali a predávali ďalším mužom na sex. Ich zvrhlé činy, z ktorých sa teraz zodpovedajú na súde, nepoznali hraníc.

Keď obeť vo veku 11 alebo 12 rokov otehotnela s členom gangu Mohammedom Karrarom, ten jej mal sám vykonať potrat. Násilníci pri svojom zvrhlom potešení používali na dievčatá nože, sekáče na mäso či bejzbalové pálky. Inokedy ich zase hrýzli, škriabali, dusili, zväzovali, bili a pálili cigaretami. Školáčkam taktiež podávali drogy, aby sa stali poddajnejšími pri ich zvrátených požiadavkách. Občas sa dostali do takého stavu, že si sotva uvedomovali, čo sa okolo nich deje.

Ponižujúci a krutý spôsob zaobchádzania si na dievčatách vybral svoju daň a často končili s ťažkými vnútornými zraneniami. Gang častokrát stál na stráži pred izbou, zatiaľ čo boli zneužívané a vyhrážal sa im, že zabije ich aj ich rodiny, ak sa pokúsia ujsť. Morálna skazenosť mužov bola označená na súde za extrémnu.

Kamar Jamil (2), Akhtar Dogar (32), Anju Dogar (30), Assad Hussain (32), Mohammed Karrar (38), Bassam Karrar (26), Mohammed Hussain (24), Zeeshan Ahmed (27) a Bilal Ahmed (26) čelia celkovo 79 obvineniam zo znásilňovania detí, obchodovania s ľuďmi za účelom sexuálneho vykorisťovania, nútenia k detskej prostitúcii a iných. Všetci obžalovaní svoju vinu popierajú. Súd, ktorý má trvať až do apríla, pokračuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu