Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO s pestúnkou vydesilo rodičov: Dieťatko (9 mes.) mlátila po hlavičke!

Opatrovateľka mohla dieťaťu vážne ublížiť
Opatrovateľka mohla dieťaťu vážne ublížiť (Zdroj: YouTube)

KRASNOJARSK - Rodičia z ruskej administratívnej oblasti Krasnojarsk zverili svojho malého synčeka do starostlivosti staršej žene, ktorá sa o ich deti starala už v minulosti. Po tom, ako si pozreli záznam zo skrytej kamery, už tak ale nikdy neurobia. Opatrovateľka na ňom totiž mláti dieťa ako žito.

Nemenovaný manželský pár všetko oznámil úradom a tie už päťdesiatpäťročnú ženu vyšetrujú. Majú k dispozícii aj video, ktoré ju zachytáva pri tom, ako bije po hlave len deväťmesačného chlapčeka.

Tajnú kameru jeho rodičia do bytu nainštalovali preto, lebo sa chceli presvedčiť, že starostlivosť o ich bábätko naozaj prebieha tak, ako má. Keď sa totiž nedávno vrátili z návštevy domov, našli syna celého uplakaného. Pestúnka im len povedala, že je príliš rozmaznaný, a že ho netreba ho brať na ruky zakaždým, keď sa pýta.

Teraz už vedia, že ženu k sebe viac nezavolajú, pretože si z ich dieťaťa spravila fackovacieho panáka. Neskôr im to potvrdil aj starší syn, ktorý spočiatku nechcel nič prezradiť, lebo sa bál, že opatrovateľka ublíži aj jemu.

Polícia agresívnu ženu obvinila z týrania dieťaťa. Hrozí jej trest odňatia slobody do troch mesiacov alebo peňažná pokuta vo výške 40 tisíc rubľov (približne tisíc eur).

Pestúnka bila bábätko po hlave

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu