Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasná šikana: Školák musel jesť mŕtve vrabce, nakoniec sa zabil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: featurepics.com)

OTSU - Otrasným spôsobom šikanovalo niekoľko japonských chlapcov svojho spolužiaka. Najrôznejšími spôsobmi sa ho snažili donútiť k tomu, aby spáchal samovraždu. Obrovský psychický tlak neuniesol a skočil z mrakodrapu.

Krutosť nepozná hranice. Presvedčil sa o tom trinásťročný Japonec, ktorého každý deň šikanovali jeho spolužiaci a chceli ho tak priviesť k tomu, aby sa zabil. Školáka bili na toaletách a nútili ho jesť mŕtve vrabce a včely. Musel kvôli nim kradnúť v obchodoch. Nakoniec to nezvládol a vrhol sa strmhlav z budovy, ktorá je neslávne známa tým, že má na konte jeden z najvyšších počtov samovrážd na svete.

Ako je možné, že škola šikanovanie nezastavila, sa pýtajú rodičia obete aj verejnosť. Jedna z učiteliek totiž o probléme vedela, ale nič s tým neurobila. Zariadenie obdržalo už niekoľko listov, v ktorých sa mu vyhrážajú bombovým útokom.

Matka a otec nebohého chlapca teraz žiadajú od inkriminovaných žiakov, ich rodičov a miestnej vlády odškodné vo výške v prepočte 760 000 eur. Úrady ale vinu odmietajú a tvrdia, že chlapcova smrť nebola priamym dôsledkom šikanovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu