Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pilot si to počas medzipristátia rozdal s letuškou, teraz je tehotná!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: weheartit.com)

LONDÝN - Leteckú spoločnosť British Airways zasiahol poriadny škandál. Mladučká letuška, ktorá pre nich ešte donedávna lietala, čaká dieťa so ženatým pilotom. Zrejme zobrali výzvu spoločnosti, ktorá znela "Objím pilota", príliš vážne.

Predstavitelia leteckého gigantu uviedli, že sa novým mottom snažili o zlepšenie komunikácie medzi pilotmi v kokpite a ostatnými členmi posádky. Niektorí pracovníci túto výzvu naplnili vskutku do bodky. Tínedžerka, ktorá pre Britské aerolinky pracovala ako letuška, sa počas medzipristátia vyspala s pilotom. Ich sexuálne dobrodružstvo nezostala bez následkov - mladá žena ostala tehotná.

Ženatý pilot s ročným príjmom 100 000 libier (116 000 eur) vraj sex so svojou kolegyňou najprv odmietol, potom však pokušeniu podľahol. Ako povedal, "bol to moment šialenstva". Jeho manželka, ktorá takisto pracuje pre British Airways, sa rozhodla, že neverníka neopustí. Spomínaná letuška kvôli svojmu stavu už momentálne nepracuje a pripravuje sa na príchod svojho prvého dieťaťa.

Letecká spoločnosť v uplynulých mesiacoch najala desiatky nových letušiek v mladom veku, ktoré budú zarábať a dostávať menej výhod ako tie služobne staršie, čím by sa mali ušetriť mzdové náklady. "Tieto letušky sú mladé a chcú sa zabávať. V British Airways pracujú preto, lebo chcú cestovať po svete a užívať si život. Zakaždým, keď pristanú v nejakej exotickej destinácii, idú von a poriadne sa opijú," povedal nemenovaný zdroj z prostredia aeroliniek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu