Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Infarktové stavy pre Adamca, pred superfinále vypadol Šeps!

Lukáš z napätia takmer skolaboval, Michal sa zo svojho vypadnutia tešil. Zobraziť galériu (11)
Lukáš z napätia takmer skolaboval, Michal sa zo svojho vypadnutia tešil.

PRAHA – Ako na pokraji zrútenia! Tak pôsobil Lukáš Adamec (24) po tom, čo zle pochopil výrok Leoša Mareša, ktorý ho namiesto postupu do superfinále poslal len do čakárne. Nakoniec sa však pre Košičana všetko dobre skončilo. Zo SuperStar totiž vypadol český rastaman Michal Šeps (16).

Vypadnutie momentálne asi najznámejšieho speváka reggae v Česku a na Slovensku tipovali až traja zo štyroch porotcov. „Podľa môjho názoru sú Gábina s Lukášom kvalitnejší muzikanti,“ vyjadrila sa napríklad porotkyňa Osvaldová. K jej názoru sa priklonili aj kolegovia Helena Zeťová a Paľo Habera. Rytmus trochu nepochopiteľne označil za kandidáta na vypadnutie Lukáša Adamca: „Lebo nevie robiť srandy.“

Galéria: SuperStar párty po vyradení Michala Šepsa


Vyraďovanie tentokrát zrejme najhoršie prežíval práve posledný spomínaný. Leoš Mareš mu totiž povedal, že postupuje – ale len do čakárne. Košičan aj publikum začalo jasať, pretože moderátorov výrok zle pochopili. Adamec sa teda musel schladiť a ešte si chvíľu v napätí počkať na miestenku do posledného kola SuperStar.

Prvou postupujúcou bola Gabriela Gunčíková. „Panebože, to je neuveriteľné!“ reagovala blondínka. Pri rozhodovaní o poslednom postupujúcom si obaja kandidáti sadli na zem spolu s moderátorom. Nakoniec z úst Leoša Mareša zaznelo Lukášovo meno. „Som strašne šťastný. Už som bol šťastný, keď postúpila Gabika... Som hrozne rád, že si s ňou budem môcť zaspievať vo finále,“ povedal spevák.

Michal Šeps sa so SuperStar rozlúčil skladbou I Shot The Sheriff od svojho obľúbenca Boba Marleyho. Posledné kolá boli pre neho evidentne utrpením, a tak niet divu, že ho vypadnutie až tak netrápilo. Naopak, nieslo sa vo veselom duchu a Leoš Mareš ho dokonca s Lukášom Adamcom vyhadzovali nad hlavy priamo na pódiu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu