Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šeps nemá zábrany: Harichovi (15) núkal drogy!

Harich v Adela Show prezradil, že mu Šeps ponúkal Zobraziť galériu (8)
Harich v Adela Show prezradil, že mu Šeps ponúkal "trávu".

BRATISLAVA – So všetkým sa rád podelí! Hoci má finalista Česko Slovenskej SuperStar 2 Michal Šeps iba 16 rokov, bez okolkov priznáva, že fajčí cigarety a dopraje si aj marihuanu. Ako najnovšie vysvitlo, na túto tzv. ľahkú drogu láka aj kolegov zo speváckej šou.

Kontroverzný účastník Česko Slovenskej SuperStar Michal Šeps, ktorý sa prekvapivo prebojoval až do finálovej trojky najlepších spevákov šou, zaujal divákov najmä svojím odviazaným životným štýlom.  A zrejme aj kvôli tomu je vzorom pre mnohé deti a tínedžerov. 

Nie vždy však môže byť pre ne tým správnym príkladom. Netají totiž, že si občas dá marihuanu. Tá je u našich západných susedov povolená - no len pre vlastné použitie. Ako v súvislosti so Šepsovou záľubou v "zelenom" dyme vysvitlo, stav opojenia chcel dopriať aj kolegovi Martinovi Harichovi. Ten to prezradil počas nakrúcania Adela Show, ktorú televízia Markíza odvysiela dnes večer.

Moderátorka Banášová sa ho totiž spýtala: „Nenúkal ťa niekedy? Nenútil ťa niečo pašovať?“ Mladík z Liptovského Mikuláša, ktorý v pondelok definitívne opustil spevácku šou, prekvapil úprimnosťou: „Ja mám takú zásadu, že nie. Aj keď ma núkal.“  

V súvislosti s "drogovou" ponukou sme sa snažili osloviť Michala Šepsa. Do týchto chvíľ sa nám však nepodarilo získať jeho vyjadrenie. Reggae spevák nekomunikuje s médiami a robí si, čo chce. Dokonca aj televízie Markíza a Nova majú problém udržať ho na uzde. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu