Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Adamcov prešľap: Zavaril si pred finále!

Lukáš Adamec sa pri spievaní Žbirkovej piesne poriadne zapotil. Zobraziť galériu (4)
Lukáš Adamec sa pri spievaní Žbirkovej piesne poriadne zapotil.

PRAHA – Doplatí na to?! Už dnes večer sa rozhodne o tom, ktorí dvaja finalisti zabojujú o víťazstvo v Česko Slovenskej SuperStar. Hoci je Lukáš Adamec (23) veľkým favoritom súťaže, jeho postup môže byť ohrozený. Jedno zo včerajších vystúpení totiž pokazil!

Domrvil to! Počas ôsmeho finálového kola museli súťažiaci v Česko Slovenskej SuperStar odspievať jednu skladbu z repertoáru Miroslava Žbirku. Košičan Lukáš Adamec mal zaspievať Baladu o poľných vtákoch. Tá mu však nevyšla podľa predstáv. A môže sa stať, že mu bude po nedeľnom vystúpení osudnou. Spevák totiž text notoricky známej piesne doplietol!

Keďže v speváckej šou ide naozaj do tuhého, na Adamcovom výkone sa zrejme podpísala nervozita. Aj keď porota jeho výkony chválila, divákom neunikol fakt, že text spomínanej piesne príliš neovláda. Lukáš totiž namiesto pôvodných slov spieval len rôznymi popevkami. Paradoxné je, že finalisti pochádzajúci z Čiech nemali so slovenskými pesničkami problém - v ich podaní odzneli bez chýb.

Vzhľadom na to, že už dnes sa rozhodne o tom, kto sa budúcu nedeľu stane v poradí druhou medzinárodnou SuperStar, mohol si dať Adamec na svojom výkone viac záležať. Zohrala v jeho prešľape rolu tréma alebo niečo iné?

„Včera ma bolel zub. Mal som v sebe asi štyri tabletky od bolesti. Pochopiteľne sa pod to trošku podpísala aj nervozita," povedal nám na adresu toho Lukáš. Ako priznal zo zdravotných problémov bol nervózny. Nemyslí si však, že jeho prešľap ovplyvní divácke hlasovanie. Spolu so svojimi súpermi sa zhoduje na tom, že pri postupe do finále nezáleží už na speváckych kvalitách. Nechajme sa teda prekvapiť, či bude mať dnes večer dôvod na úsmev.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu