Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Habera priznal: Čumel Gunčíkovej na prsia! Rytmus sa strápnil tiež...

Habera zablúdil očami do Gunčíkovej výstrihu. Zobraziť galériu (8)
Habera zablúdil očami do Gunčíkovej výstrihu.

PRAHA - Nedali si pozor! V ôsmom kole Česko Slovenskej SuperStar na seba porotcovský kat Paľo Habera (49) prezradil, že si všímal ženské zbrane Gabriely Gunčíkovej (17). Jeho kolega Patrik Rytmus Vrbovský (33) si, naopak, ústa ustrážil, no zradila ho iná časť jeho tela!

Bonzol sám seba! Paľo Habera vo včerajšom vysielaní nenechal nikoho na pochybách, že hoci má doma krásnu modelku Danielu Peštovú, občas si obzrie aj pôvaby iných žien. „Vidno, že ide do tuhého. Vytiahla si všetky zbrane, aj tie ženské. A ešte si bola aj tak otočená celú dobu...” povedal na adresu Gabriely Gunčíkovej s úsmevom.

Súťažiaca mala vtedy počas svojho vystúpenia oblečené šaty s hlbokým výstrihom, z ktorého jej vykúkali obliny pŕs. A práve tie zjavne zaujali prísneho kata. Najmä, keď blondínka spievala bokom k porotcovskému stolíku, nebolo pochýb, kam smerovali jeho pohľady. Ktovie, či si ale uvedomil, že Gabriela má len sedemnásť rokov...

No o krátky čas tento očný výlet do Gunčíkovej dekoltu zatienil Patrik Rytmus Vrbovský. Kým totiž Habera hodnotil výkon Lukáša Adamca, mikrofóny zachytili podozrivý zvuk. Znelo to, akoby mal niekto črevné problémy a jeho nafúknuté brucho si potrebovalo uľaviť.

Trapas bol o to väčší, že mikrofóny majú vo svojej blízkosti len porotcovia, moderátori a súťažiaci. Po chvíľke zarazeného ticha sa ozval práve raper. „Pardon,” ospravedlnil sa Rytmus, no vyzeral, že sa dosť dobre baví. A tak mu to líder skupiny Team ešte osladil: „Sme zvyknutí, neboj sa!”

Hlavnými hrdinami včerajšieho večera však boli, prirodzene, poslední traja finalisti. Tí zaspievali pieseň od Mira Žbirku, potom song podľa výberu poroty a tretiu skladbu zas podľa svojho gusta. Nikto z nich nezožal nijakú extra kritiku, mužská časť poroty sa však vyjadrila jasne: postúpiť by mali Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec. Či to rovnako vidia aj hlasujúci diváci, sa dozvieme dnes večer v poslednom vyraďovaní tejto série.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu