Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ohrození Slováci v SuperStar: Sú na odstrel!

Martin Harich (vľavo) a Lukáš Adamec (vpravo) to v šou majú nahnuté. Zobraziť galériu (5)
Martin Harich (vľavo) a Lukáš Adamec (vpravo) to v šou majú nahnuté.

BRATISLAVA/ PRAHA – Ich ďalší osud je neistý! V Česko Slovenskej SuperStar ide do tuhého. Našu krajinu v speváckej súťaži reprezentujú už len dvaja finalisti – Martin Harich (15) a Lukáš Adamec (23). Medzi piatimi Čechmi to nemajú vôbec jednoduché. Situáciu zhoršuje aj fakt, že prvý z nich mal vypadnúť už v minulom kole, druhého môže zradiť zdravie.

Slovákov Martina Haricha a Lukáša Adamca čaká dnes náročný večer. Speváckymi výkonmi budú musieť presvedčiť hlasujúcich divákov o tom, aby im poslali dostatočný počet sms hlasov, vďaka ktorým zotrvajú v súťaži. Vyhliadky však nie sú vôbec ružové.

Lukáš Adamec od minulého týždňa bojuje s nalomeným zdravím. „V stredu bol v nemocnici, lebo mal bolesti v oblasti obličiek. Boli spôsobené tým, že sa zo zápalu priedušiek liečil infúziami,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou. Ktovie, ako sa to podpíše na jeho dnešnom výkone...

Martinovi Harichovi síce zdravie slúži, no láme si hlavu nad inými problémami. V poslednom kole dostal najmenej esemesiek a pred vyhadzovom ho zachránila len porota vďaka divokej karte. Práve preto bude musieť presvedčiť o svojich kvalitách nielen štvoricu odborníkov, ale aj divákov. Toľká zodpovednosť sa však môže podpísať na výkone pätnásťročného účastníka. Predsa len zvláda nápor horšie ako jeho starší kolegovia. 

Keďže súťažná zostava sa po minulom týždni nezmenila, zajtra budú musieť šou opustiť až dvaja speváci. V prípade najhoršieho scenára by mohlo ísť práve o posledných dvoch zástupcov našej krajiny. Myslíte si, že to budú práve Lukáš a Martin? Hlasujte v ankete!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu