Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nenávisť medzi superstaristami: Harichovi robili zle!

Matej Piňák (vľavo) znepríjemňuje život Martinovi Harichovi. (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Matej Piňák (vľavo) znepríjemňuje život Martinovi Harichovi. (vpravo).

PRAHA – Napriek tomu, že sa finalisti Česko Slovenskej SuperStar tvária ako kamaráti na život a na smrť, vzájomným konfliktom sa nedokážu vyhnúť. Svoje o tom vie aj najmladší účastník súťaže Martin Harich (15). Ten sa dostal do sporu so spolubývajúcim Matejom Piňákom (25), ktorý mu poriadne znepríjemňoval život!

Neznášajú sa! Ubytovať na jednu izbu Martina Haricha a Mateja Piňáka nebol ten najlepší nápad. Od zdroja zo zákulisia súťaže sme sa dozvedeli, že práve títo dvaja superstaristi majú medzi sebou veľké nezhody.

Dôvod?! Piňákova bezohľadnosť! „Martin sa na Mateja opakovane sťažoval, pretože v noci chodil neskoro na izbu a robil hluk. Spávať chodil často o tretej - štvrtej ráno. Nemal problém usporiadať tam žúr. Raz si k sebe dokonca dotiahol aj nejaké fanúšičky,“ prezradil náš zdroj dôvod toho, prečo Harich na spolubývajúceho žaloval.

Mladíkovi z Liptovského Mikuláša sa však netreba vôbec čudovať. Superstaristi majú pomerne náročný program a každý pondelok počas rozhodnutia zažívajú vypäté chvíle. Neustále sa učia nové piesne a času na oddych majú naozaj málo. Zrejme aj preto sa Martin na svojho spolubývajúceho posťažoval kompetentným. „Matej už bol kvôli tomu na koberčeku,“ dozvedeli sme sa.

Ak by ste si mysleli, že po Piňákovom vyradení má už Martin pokoj, mýlili by ste sa. „Ešte stále spolu bývame,“ poznamenal Harich. Na adresu neprispôsobivého spolubývajúceho sa však pre topky vyjadroval opatrne. Zrejme nechcel dusnú atmosféru ešte viac zhoršovať. „Vychádzame spolu v pohode, nemáme problém. Tiež chodím neskoro spávať,“ zahmlieval. Pri zmienke žúrov, ktoré sa na ich izbe organizovali, sa však Martin preriekol: „To bolo možno raz. Teraz už si dáva pozor.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu