Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odviazané superstaristky: Jedna bez trička a ďalšia...!

Simona ukázala nohavičky, Klaudia nečakane podprsenku. Zobraziť galériu (17)
Simona ukázala nohavičky, Klaudia nečakane podprsenku.

PRAHA - Užili si to! Superstarovská párty bola tento týždeň o niečo veselšia, veď nikto nevypadol. Navyše, dve finalistky slávili narodeniny. Celeste Buckingham (16), Simona Fecková (21) a Klaudia Pappová (20) sa pri tej príležitosti tak rozbláznili, že dokonca došlo aj k nečakaným odhaleniam!

Divoká zábava! Po tom, ako porota Martinovi Harichovi udelila v pondelok divokú kartu, bola párty superstaristov o dosť uvoľnenejšia. Mohli za to aj narodeniny Alžběty Kolečkářovej a Celeste Buckingham. A práve Slovenka s cudzokrajným pôvodom si to poriadne užila.

Spolu so Simonou Feckovou a Klaudiou Pappovou vytvorila trojicu, ktorá sa zabávala najviac. Dievčatá si vychutnali tanec, narodeninovú tortu, aj sedacie vaky. Na nich sa poriadne odviazali a vo víre zábavy predviedli aj to, čo nechceli.

Simone robilo ťažkosti uložiť sa na vak tak, aby jej nebolo vidieť nohavičky. Ešte väčší problém však riešila Klaudia! Tej sa totiž pri bláznení rozopol top a zosunul sa až na brucho. Superstaristka tak bez vedomého úsilia pózovala fotografom iba v podprsenke. „Ty vole,” vyhŕklo z nej. No ani tento drobný trapas jej náladu nepokazil. S kamarátkami sa totiž zabávala aj naďalej.

Ako dievčatá na párty vyvádzali, si môžete pozrieť v našej GALÉRII



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu