Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spokojný Vinco Lukáč na Let′s Dance: Ukázal novú priateľku!

Vinco Lukáč obklopenými blondínkami Zobraziť galériu (3)
Vinco Lukáč obklopenými blondínkami

BRATISLAVA – Kým na politickej scéne to poriadne vrie, Vinco Lukáč si náladu nenechá pokaziť roztržkami svojich kolegov. V piatok prišiel na prenos Let′s Dance spokojný a so svojím novým objavom.

Po tom, čo sa poslanec SNS pred pár mesiacmi ukázal s kučeravou realitnou maklérkou Martinou na bratislavskom trhovisku, konečne ju uviedol aj do smotánkovskej spoločnosti. Jej premiéra jej však nevyšla ukážkovo. Počas tanečnej súťaže sa jej totiž ušlo len miesto za bývalým hokejistom, odkiaľ mu podchvíľou čosi zašepkala do uška. To, že vedľa jej lásky organizátori posadili inú blondínku, speváčku Marcelu Leiferovú, jej však zrejme neprekážalo. Mladá Martina si dokonca všetko so záujmom fotila.

Na Vinca v publiku upozornil aj zabávač Ďuro Mokrý, ktorý si neodpustil najnovší vtip v súvislosti s eurovalom. „Vinco Lukáč sedí v parlamente, počúva tie odborné reči a rozmýšľa, aký je vlastne rozdiel medzi tým eurovalom a euroobalom.“ Lukáč však tieto reči zobral športovo. Súčasná politická situácia ho vraj zaujíma a to, čo sa v ostatnom týždni stalo, bolo podľa neho nečakané. Je však otázne, či bude mať dôvod na úsmev aj 10. marca, kedy sa konajú predčasné voľby. SNS by sa totiž podľa najnovšieho prieskumu agentúry Polis, ktorý zverejnil denník Plus jeden deň, s 3,9 percentami do parlamentu nedostala.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu