Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paródia na povodňový výstup markizáka: Trapas s kameňom baví celé Slovensko!

Hečkov presun kameňa je zdrojom zábavy mnohých Slovákov. Zobraziť galériu (2)
Hečkov presun kameňa je zdrojom zábavy mnohých Slovákov. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Verejná potupa pokračuje! Skúsený redaktor Televízie Markíza Michal Hečko zrejme ani netušil, aké nedozerné následky bude mať jeho pármetrové posunutie kameňa na brehu Dunaja. Napriek tomu, že sa za svoj prešľap ospravedlnil, sa na ňom baví celé Slovensko.

 Vaše tipy

Poukázať na dramaticky sa dvíhajúcu hladinu Dunaja sa Hečko pokúsil ešte v pondelňajšom živom vstupe v Televíznych novinách pomocou kameňa, ktorý položil vedľa chodníka a čakal pol hodinu na to, či ho voda zaplaví. Použil však pri tom nešťastné riešenie, keď kameň bez vysvetlenia presunul o niekoľko metrov ďalej od pôvodného miesta.

Tento podvrh neunikol pozornému oku diváka, ktorý naň upozornil a problém bol na svete. Hečkovo ospravedlnenie a vysvetlenie, že nastal technický problém s mikrofónom, prišli až príliš neskoro.

Z Markízy Narkóza, z Hečka Wečko

Okrem vášnivých diskusií, ktoré vyvolal redaktorov „podraz“ na divákoch, prišla na rad studená sprcha v podobe videa, v ktorom mladíci parodujú redaktorov výstup. TV Markíza premenovali na TV Narkóza, Hečkovo meno zmenili na Wečko. Samozrejme nesmeli chýbať ani dramatické zábery s ešte dramatickejšou hudbou v podmaze, čo je charakteristické pre spravodajstvo Markízy po tom, čo mu minulý rok začal veliť Henrich Krejča.

Skúsený a doposiaľ obľúbený redaktor tak zrejme už trpko oľutoval svoj prešľap, ktorým spustil vlnu nevraživosti voči svojej osobe. Nálepky klamára sa však podľa reakcií viacerých divákov tak ľahko nezbaví.

Paródia na povodňový výstup
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu