Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Juraj napadol družku, u polície si poriadne zavaril: FOTO Doma mu našli zbrane aj drogy

Myjavčan napadol družku Zobraziť galériu (5)
Myjavčan napadol družku (Zdroj: PZ SR)

MYJAVA - Za napadnutie bývalej družky skončil vo vyšetrovacej väzbe 33-ročný Myjavčan. Podozrivý je však aj z ďalších skutkov. Pri domovej prehliadke mu zaistili rôzne zbrane a strelivo a sušenú rastlinu.

Juraj aktuálne čelí obvineniu z obmedzovania osobnej slobody, porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 17. januára prišiel k bývalej družke, vyhrážal sa jej zabitím a ublížením jej bratovi. Ženu napadol priamo vo vchode bytového domu, škrtil ju, dokopal, udieral jej hlavu a vláčil ju po chodbe. Vo vyčíňaní mu zabránili privolaní policajti. Ženu po útoku museli ošetriť. Agresorovi za tieto činy hrozí trest na tri až osem rokov.

Myjavčan napadol družku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

Pri následnej domovej prehliadke policajti našli zbrane a strelivo, na ktorých nadobudnutie sa vyžaduje, aby bol držiteľom zbrojného preukazu, a pravdepodobne aj marihuanu. Všetky zaistené veci poputovali na expertízu a polícia momentálne čaká na výsledky znaleckých skúmaní. Myjavčanovi tak môže byť obvinenie rozšírené aj o drogovú trestnú činnosť a nedovolené ozbrojovanie. Za tieto skutky zákon ukladá trest na tri až desať rokov.

Myjavčan napadol družku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

Viac o téme: DrogyNapadnutieOzbrojovaniePolícia Myjava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu