Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný prípad na západnom Slovensku: Július (40) mal znásilňovať tri maloleté dcéry

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

TRNAVA - Ohavný prípad riešia kriminalisti na západnom Slovensku. Tri maloleté dievčatá mal dlhé roky znásilňovať a sexuálne zneužívať ich nevlastný otec Júlis H. Ich mama, ktorá s nimi žila v jednej domácnosti, si pritom vraj nič nevšimla.

Obvinený muž mal podľa televízie Markíza zneužívať 3 maloleté sestry, s ktorými žil v jednej domácnosti. Ohavnosti sa mali diať v spálni a v šope a ich mama si vraj nič nevšimla. Sestry mlčali, lebo sa nevlastného otca báli.

Július každú jednu začal zneužívať, keď dosiahla 8 rokov. Keď ich mama nebola doma, dievčat sa údajne dotýkal na intímnych miestach a pod nátlakom ho mali orálne uspokojovať. Podľa obvinení mal každú jednu aj znásilniť. Nechutné zverstvá, z ktorých sa dvíha žalúdok aj skúseným policajtom, mal robiť 3 až 4-krát do týždňa.

Najstaršiu zo sestier mal pritom začať znásilňovať pre 11 rokmi! O dva roky neskôr prišla na rad jej mladšia sestra a obe mal sexuálne zneužívať až 8 rokov. Na najmladšej z troch sestier mal páchať ešte nechutnejšie zverstvá. Okrem toho, že ju znásilnil, mal ju aj biť a pokúšať sa o análny styk. Ich mama, ktorá s nimi žila v jednej domácnosti vraj o ničom netušila.

O hrozných veciach, ktoré dievčatám ich nevlastný otec spôsoboval, sa dozvedela až potom, ako sa s ním rozišla. Sestrám trvalo niekoľko mesiacov, kým sa jej to odhodlali povedať. S najmladšou okamžite zašla k lekárovi a ten potvrdil sexuálne zneužívanie. Matka na svojho bývalého druha podala trestné oznámenie a polícii sa ho po mesiaci podarilo zadržať.

"Môžem potvrdiť, že evidujeme trestné stíhanie voči obvinenému Júliusovi H. pre spáchanie zločinov sexuálneho zneužívania, sexuálneho násilia a znásilnenia, ktorých sa dopustil počas dlhšieho obdobia na troch maloletých deťoch," potvrdil pre televíziu Mojmír Huna z Krajskej prokuratúry v Trnave.

Obvinený je podľa informácií televízie vo väzbe pre dôvodnú obavu, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Július je v leopoldovskej väznici a v prípade dokázania viny mu hrozí až 15 rokov za mrežami.

Viac o téme: ZnásilnenieVäzbaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu