Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia hľadá Petra (38), Jána (48) a Richarda (19) na FOTO: Je na nich vydaný zatykač

Peter Dzurko Zobraziť galériu (3)
Peter Dzurko (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia pátra po 38-ročnom Petrovi Dzurkovi z obce Zubák v okrese Púchov. Hľadaný muž nemá trvalé bydlisko.

Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, je na neho vydaný zatykač pre zanedbanie povinnej výživy. Hľadaný je asi 180 cm vysoký, strednej postavy, má krátke čierne vlasy a zelené oči. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158. 

Peter Dzurko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Polícia hľadá aj Jána (48) z Púchova

Polícia pátra po 48-ročnom Jánovi Tlaskalovi z Púchova. Muž, ktorý nemá trvalé bydlisko, čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti. Hľadaný je asi 175 cm vysoký, strednej postavy, má svetlohnedé vlasy a modré oči. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158. 

Ján Tlaskal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Polícia pátra po Richardovi (19)

Polícia pátra po 19-ročnom Richardovi Balážovi z Púchova. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, na mladíka je vydaný zatykač pre výtržníctvo. Hľadaný je 185 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy a hnedé oči. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158.

Richard Baláž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: Peter DzurkoJán Tlaskal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu