Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrť Majky (†20) krátko pred svadbou: Osudné obchádzanie muža s fúrikom!

Majka sa svadby s Jankom nedočkala. Zobraziť galériu (4)
Majka sa svadby s Jankom nedočkala.

ČADCA – Obrovské nešťastie na ceste pri Starej Bystrici. Ako sme vás včera informovali, v čadčianskom okrese došlo v stredu podvečer k zrážke Peugeotu a auta dopravnej zdravotnej služby. V prvom z áut sedela Majka M. (†20), ktorej osud zariadil, že svadby ani maturity sa nedožila.

Mladučké dievča sa v stredu večer viezlo z obce Radôstka spolu so svojím bratrancom Petrom M. (21), ktorý mal nový Peugeot sotva dva dni. Na rovnej ceste pri Starej Bystrici dostal šmyk, prešiel do protismeru a narazil do protiidúcej Toyoty dopravnej zdravotníckej služby, v ktorej sedel Anton (21). Ten sa vo vozidle viezol sám, keďže bol práve na ceste po pacienta.

Podľa svedkov sa na vozovke potácal opitý muž s fúrikom, ktorému sa obaja vodiči pokúšali vyhnúť, pričom sa následne zrazili. Náraz čiastočne zničil zdravotnícke vozidlo, Petrovo auto vletelo do priekopy. Majkin bratranec utrpel ťažké zranenia, do žilinskej nemocnice letel vrtuľníkom s poraneným hrudníkom a chrbticou, jeho stav je stabilizovaný, Antona previezli do nemocnice v Čadci.

Majke sa však už pomôcť nedalo. Krátko po nehode dorazila na miesto jej mama, ktorá skolabovala, postarať sa o ňu museli záchranári. „Ťažko to nesú. Veď Majka bola taká milá, usmiata a veselá,“ uviedli pre denník Plus1deň susedia.

Tragické na celej veci je to, že študentka, ktorá sa učila za cukrárku a o pár týždňov mala maturovať, chystala svadbu s jej o rok starším priateľom Jankom. Najkrajšieho dňa v živote dvoch milujúcich ľudí sa tak nedočkali.

Auto dopravnej zdravotnej služby sa zrazilo s Peugeotom, ktorý po náraze vletel do priekopy.
Zobraziť galériu (4)
Auto dopravnej zdravotnej služby sa zrazilo s Peugeotom, ktorý po náraze vletel do priekopy.  (Zdroj: polícia)
Zošrotované auto, v ktorom sedela Majka M. s bratrancom.
Zobraziť galériu (4)
Zošrotované auto, v ktorom sedela Majka M. s bratrancom.  (Zdroj: polícia)
Smrť Majky (†20) krátko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu