Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Princezná Kate zostala v šoku: Takúto ŠPINAVOSŤ rozhodne nečakala!

Princezná Kate Zobraziť galériu (3)
Princezná Kate (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Nepríjemnosti sa im v týchto dňoch lepia na päty. Zdravotný stav princeznej Kate sa v posledných týždňoch stal terčom najrôznejších teórií a momentálne musí riešiť ďalší problém. Klinika, na ktorej podstúpila operáciu brucha, totiž rieši obrovský škandál, Niekto sa totiž pokúsil dostať k jej zdravotným záznamom.

Galéria: Princezná Kate

V posledných dňoch sa roztrhlo vrece s konšpiračnými teóriami o princeznej Kate. Niektoré z nich napríklad obviňujú kráľovskú rodinu z toho, že namiesto nej sa na verejnosti objavuje jej dvojníčka.

Akoby toho nebolo málo, tak k týmto rečiam pribudol obrovský škandál kliniky, na ktorej Kate podstúpila operáciu brucha a následnú liečbu. Istí zamestnanci sa mali totiž pokúsiť dostať k jej zdravotným záznamom. To pre samotné zariadenie znemená obrovskú hanbu.

Jeho predstavitelia sa k škandálu nechcú vyjadrovať. Nepovedali ani to, ako dlho o tom vedia a čo spravili so zamestnancami, ktorí to mali na svedomí. „Dostali sme informáciu o narušení bezpečnosti a momentálne túto informáciu vyhodnocujeme," povedali predstavitelia kliniky pre Daily Mail.

Zdroj priamo z kliniky povedal, že všetci pracovníci sú z tejto situácie šokovaní a sú znechutení, že niektorí z ich kolegov bol schopní porušiť dôveru a etiku. K celej veci sa veľmi stroho vyjadril aj Kensingtonský palác, ktorého hovorca povedal, že je celá situácia plne v rukách kliniky.

Princezná Kate zostala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu