Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

REAKCIA Kráľa Karola III. na VIDEO princeznej Kate: Toto sú SILNÉ SLOVÁ!

Kráľ Karol III. a princezná Catherine
Kráľ Karol III. a princezná Catherine (Zdroj: SITA a Instagram/princeandprincessofwales)

LONDÝN - Kráľovská rodina prežíva momentálne veľmi náročné časy! Začiatkom februára kráľ Karol III. (75) oznámil svetu, že mu lekári diagnostikovali rakovinu. V týchto dňoch zverejnila oznam v podobnom duchu aj jeho nevesta - princezná Catherine (42). Ako panovník zareagoval na mimoriadne emotívne video, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach?

Galéria: PRINCEZNÁ CATHERINE

Princezná Kate v poslednom čase priam denne plnila stránky bulváru. Špekulovalo sa o kríze v manželstve a vo veľkom sa viedli dohady o tom, aké zdravotné problémy ju vlastne sužujú. Všetko to ukončila samotná manželka princa Williama, ktorá zverejnila video, v ktorom priznala, že ju čaká náročný boj s rakovinou.   

Princezná sa vo svojom stanovisku prihovorila aj všetkým, ktorí sú v podobnej situácii ako ona. „Pre každého, kto čelí tejto chorobe, v akejkoľvek podobe - nestrácajte vieru ani nádej. Nie ste sami," poznamenala v spomínanom videu Kate. 

Na osobné a emotívne video princeznej zareagoval aj Buckinghamský palác. „Jej Veličenstvo je tak veľmi pyšné na Catherine a jej odvahu, že sa o tom rozhodla prehovoriť. Po tom, čo boli spolu v nemocnici Jeho Veličenstvo ostalo so svojou milovanou nevestou v úzkom kontakte. Obe Ich Veličenstvá budú naďalej zahŕňať láskou a podporou celú rodinu v tomto ťažkom boji,” znie stanovisko, ktoré zverejnil napríklad aj Daily Mail. 

Viac o téme: Princezná CatherineKráľ Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu