Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milenecká aféra princa Williama: Údajná milenka prehovorila!

Princ William Zobraziť galériu (2)
Princ William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Deň čo deň plní britská kráľovská rodina stránky bulváru. Intenzívne sa špekuluje o kríze v manželstve princa Williama a jeho ženy Kate. Dokonca sa opäť raz hovorí aj o nevere. Rose Hanbury, ktorú označujú za údajnú milenku nasledovníka trónu, sa teraz rozhodla prehovoriť.

Špekulácie o tom, že medzi princom Williamom a Lady Rose Hanbury je vraj milenecký pomer, sa prvýkrát objavili v roku 2019. Údajná princova milenka má tiež tri deti a žije v manželstve s mužom menom David Cholmondeley od roku 2009.

V týchto dňoch dohady o ich romániku opäť ožili. Pričinil sa o to Stephen Colbert, ktorý vo svojej talkšou The Late Show napríklad poznamenal: „Kráľovstvo sa po zdanlivom zmiznutí Kate Middleton celé zachvelo. Internetoví detektívi teraz hádajú, že jej neprítomnosť môže súvisieť s pomerom jej manžela a budúceho anglického kráľa - Williama.“ Hoci meno Lady Rose Hanbury nepovedal, jasne naznačil, že ide práve o ňu. Použil totiž titul Markíza z Cholmondeley.

Rose Hanbury na to zareagovala prostredníctvom svojich právnikov. Tí pre Business Insider uviedli, že všetky reči o tom, že má aféru s princom Williamom, sú úplne nepravdivé. 

Rose Hanbury zareagovala na klebety, že má pomer s princom Williamom.
Zobraziť galériu (2)
Rose Hanbury zareagovala na klebety, že má pomer s princom Williamom.  (Zdroj: Profimedia)

Médiami sa zároveň šíri video, ktoré vzniklo počas uplynulého víkendu. Kate a William sa spolu objavili na farmárskom trhu. Princeznej neschádzal úsmev z tváre a pôsobila dojmom, akoby všetko bolo v najlepšom poriadku. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu