Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KRÍZA v manželstve Kate a Williama? Najnovšie FOTO vyvolávajú tie najhoršie obavy!

William a Kate Zobraziť galériu (2)
William a Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V posledných týždňoch sa v kráľovskej rodine hovorilo hlavne o zdravotných problémoch jej popredných predstaviteľov. Posledné zábery princeznej Kate a Williama však neveštia nič dobré. V súvislosti s dvojicou sa čoraz viac špekuluje o rozvode.

Momentálna situácia v kráľovskej rodine má od ideálu poriadne ďaleko. Karol III. a princezná Kate už dlhšiu dobu bojujú s vážnymi zdravotnými problémami a v uplynulých dňoch zaujala druhá menovaná aj kvôli škandálu s rodinnou fotkou.

Jej veľkou oporou by jej mal byť v tomto náročnom období princ William. Ich manželstvo sa však namiesto toho dostáva pod obrovský tlak. Mnohí začínajú špekulovať o rozvode. Týmto rečiam napomohla aj ich posledná spoločná fotografia.

Na nej sa dvojica nachádzala v aute, v ktorom však pôsobili, akoby ani neboli manželia. To si okamžite všimli mnohí fanúšikovia a niektorí dokonca prirovnávajú zábery k fotke Lady Diany a Karola III., ktorá vznikla mesiac pred oficiálnym oznámením ich rozvodu.

„Celá tá pozornosť, ktorá je smerovaná na Kate, je znepokojujúca. Na záberoch v aute nevyzerala vôbec šťastne. Veľmi to pripomína zábery Diany, ktorá sedela vedľa svojho manželka Karola III. počas vrcholu ich manželskej krízy," doplnil zdroj pre magazín Page Six.

Princ William a princezná Kate
Zobraziť galériu (2)
Princ William a princezná Kate

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc WilliamPrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu