Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové správy o princeznej Kate: Oznámili, kedy ju čaká prvá oficiálna akcia!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princezná z Walesu Catherine sa 8. júna zúčastní na narodeninových oslavách svojho svokra, britského kráľa Karola III., a bude to jej prvá potvrdená oficiálna povinnosť po januárovej operácii. V utorok to oznámilo ministerstvo obrany. TASR prevzala správu z tlačovej agentúry AFP.

Galéria: Princezná Kate

Britská armáda zverejnila informácie o udalosti na svojej oficiálnej webovej stránke s tým, že Catherine, manželka dediča trónu princa Williama, bude prítomná na každoročnej prehliadke vojakov známej ako Trooping the Colour. Tou Spojené kráľovstvo tradične slávi narodeniny panovníka. Úrad Kate a Williama, Kensingtonský palác, jej prítomnosť na udalosti nepotvrdil.

Kráľ, ktorý sa v súčasnosti lieči na rakovinu, má byť podľa plánu prítomný na hlavnej prehliadke vojakov 15. júna v rámci osláv Trooping the Colour, ako uvádza armádny web. Karol v utorok osobne prijal ministra financií Jeremyho Hunta, ešte pred tým, ako vláda v stredu oficiálne oznámi rozpočet. Kráľa odfotografovali, ako si pri uvítaní v Buckinghamskom paláci v centre Londýna podáva s Huntom ruku.

Kate v pondelok zazreli na verejnosti prvýkrát od operácie brušnej dutiny v polovici januára. Snímky zverejnilo americké médium TMZ. Princezná (42) sa po operácii zotavuje prevažne doma na Windsorskom hrade, západne od Londýna, kde sa po prepustení z nemocnice 29. januára zdržiava s Williamom a ich troma deťmi. 

Fotografie zverejnené portálom TMZ zachytávali Kate so slnečnými okuliarmi v aute, ktoré riadila jej matka. TMZ napísal, že snímky vznikli v pondelok neďaleko Windsorského hradu. Princeznú zazreli v období, keď sú sociálne siete plné konšpiračných teórií, prečo sa Catherine tak dlho zdržiava mimo pozornosti verejnosti.  

Nové správy o princeznej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu