Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ostrá kritika kráľovskej rodiny: Na Kate vyvíjajú obrovský tlak... Nedokázali ju ochrániť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - V posledných dňoch sa vo veľkom hovorilo o nepodarenej fotografii princeznej Kate (42), ktorá bola graficky upravená, čo vyvolalo ďalšie dohady o jej zdravotnom stave. Napokon sa musela princezná za vzniknutú situáciu ospravedlniť, čo sa však nepozdáva odborníkovi na kráľovskú rodinu. Ten tvrdí, že jej okolie ju nedokázalo ochrániť.

Počas minulého týždňa sa Kate po prvýkrát od operácie brucha vrátila na sociálne siete. Jej fotografia s deťmi však vyvolala obrovský rozruch. Mnohí si totiž všimli, že bola upravená, za čo sa manželka princa Williama napokon ospravedlnila.

Celá situácia sa však vôbec nepáčila odborníkovi na kráľovskú rodinu - Tomovi Bowerovi. Ten pre The Sun uviedol, že ju jej najbližší nedokázali ochrániť. Tiež si myslí, že nie je obklopená ľuďmi, ktorí sú dostatočne múdri na to, aby dokázali robiť dobrý obraz o nej a jej manželovi.

„Ľudia na celom svete chcú, aby bola nešťastná, pretože im to robí radosť. Bohužiaľ, palác túto situáciu vôbec nezvládol. Nemali ju tlačiť do toho, aby tú fotografiu zverejnila. A keď to urobila, tak to mal spraviť profesionálny fotograf, aby bolo isté, že sa nič podobné nestane," povedal Bower. 

„Podstúpila veľmi náročnú operáciu a potrebuje dlhý čas na zotavenie. Bojím sa, že bola pod veľkým tlakom, aby niečo urobila a namiesto toho, aby ju chránili, to ľudia okolo nej nezvládli a nedali jej podporu a ochranu, ktorú potrebovala. Urobila chybu, ktorá nebola veľká. Ľudia sa však toho okamžite chytili. Najlepšie, čo môže kráľovská rodina urobiť je, že Kate a William už nezverejnia žiadne fotky a budú sa sústrediť na to, aby sa vyliečila," doplnil Bower.

William a Kate pri sídle Sandringham
Zobraziť galériu (2)
William a Kate pri sídle Sandringham  (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu