Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Princezná Kate sa vyjadrila k škandálu s rodinnou fotkou: Musela sa ospravedlniť... Vysvetlila, ako to celé bolo!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa rozprúdila fotografia princeznej Kate (42) obrovské debaty. Mnohí fanúšikovia si totiž všimli, že bola upravená a tlačové agentúry i médiá napokon fotku stiahli. K celej situácii sa teraz vyjadrila aj samotná Kate, ktorá uviedla veci na pravú mieru.

Fotografia zverejnená palácom zachytáva princeznú spolu s jej troma deťmi. „Ďakujem vám za vaše milé priania a podporu v posledných dvoch mesiacoch," uviedla v odkaze pod fotografiou Kate, pre ktorú to bolo prvé verejné vyjadrenie od zákroku v oblasti brucha z januára tohto roka.

Viaceré agentúry vrátane AP, AFP či Reuters však neskôr túto fotografiu stiahli. Editori fotografií z Reuters uviedli, že rukáv svetra princezninej dcéry nebol správne vyrovnaný, čo potvrdzovalo, že mohlo ísť o upravenú fotografiu. Reuters nebola schopná bezprostredne potvrdiť, kto a prečo takúto zmenu urobil.

Mnohí fanúšikovia tak začali špekulovať, že kráľovská rodina fotografiu upravila, aby fotografia pôsobila lepším dojmom. K celej veci sa vyjadrila aj samotná Kate, ktorá prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti X celú situáciu vysvetlila. 

„Tak, ako mnoho amatérskych fotografov, aj ja si z času na čas experimentujem s editovaním. Chcela by som sa ospravedlniť za zmätky, ktoré naša rodinná fotografia spôsobila. Dúfam, že si všetci užili krásny Deň matiek," napísala Kate.

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu