Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PRVÉ FOTO po vážnej operácii! Princezná Kate konečne na verejnosti

William a Kate
William a Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Podľa oficiálneho stanoviska si princezná Catherine začne plniť svoje pracovné povinnosti až po veľkonočných sviatkoch. Bulvárnym fotografom sa ju ale aktuálne podarilo nafotiť na verejnosti.

Galéria: PRINCEZNÁ CATHERINE

Nielen priaznivci kráľovskej rodiny dobre vedia, že jej členovia si v súčasnosti prechádzajú pomerne náročným obdobím. Kráľ Karol III. bojuje s rakovinou, jeho nevesta Catherine absolvovala 16. januára operáciu brušnej dutiny. 

Oporou jej je samozrejme jej manžel William, ktorý sa pred pár dňami ospravedlnil z určitých pracovných povinností, čo vyvolalo rôzne špekulácie. Palác napokon v nadväznosti na to vydal stanovisko, v ktorom uviedol, že princezná sa stále zotavuje. 

Včera portál Page Six priniesol prvé fotografie Catherine, ktorá sa po 2 mesiacoch objavila na verejnosti. Naposledy ju totiž ľudia mali možnosť vidieť počas Vianoc. Na spomínaných záberoch je zvečnená ako spolujazdec v aute svojej mamy Carol. Kam sa spolu vybrali nevedno. Catherine mala rozpustené vlasy a maskovala sa slnečnými okuliarmi. 

FOTO NÁJDETE TU!

Viac o téme: Kráľovská rodinaCatherineKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu