Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OBROVSKÝ STRACH hviezdnej Sharon Stone: Terorizuje ju emočne labilný Maďar!

Sharon Stone
Sharon Stone (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To musí byť veľmi nepríjemné! Slávna herečka Sharon Stone (65) prežíva chvíle plné strachu. Dôvodom je nebezpečný stalker ktorý strpčuje život a naháňa strach jej, i jej najbližším.

Nepríjemnú skúsenosť s nebezpečnými stalkermi majú mnohé hviezdy svetového šoubiznisu. Svoje by o tom najnovšie vedela hovoriť aj slávna Sharon Stone, ktorá si v obave o svoj život najala aj súkromného detektíva. 

Keby išlo o situáciu vo filme, človek by si možno aj povedal, že je to celkom zaujímavá zápletka. Žiaľ, toto, čo prežíva slávna blondínka, je krutá realita...

Istý muž menom Sándor Boros, ktorý je bývalý príslušníkom maďarskej armády, je slávnou herečkou priam posadnutý. Zároveň je presvedčený, že so svojím anjelom, t.j Sharon mal syna Jasona, ktorý sa podľa jeho slov narodil v roku 1986 a krátko po narodení ho zabili. „Jej rodina o tom vie všetko, ale nechcú mi to prezradiť,” tvrdil vraj na margo toho nebezpečný stalker. 

Ten podľa informácií Daily Mail kontaktoval už aj herečkinu sestru a matku, obšmietal sa aj v okolí ich domov. „Je neúprosný a prenasleduje ju už zhruba dva roky. Jeho agresivita a túžba sa postupne zintenzívnili. Rodina kvôli jeho čudesným listom a nepozvaným návštevám žije samozrejme v strachu,” uviedol detektív Paul Barresi, ktorý na celý prípad dohliada. 

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu