Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka rozzúrila svojho kolegu: Poslal jej poriadne drsný odkaz!

Sharon Stone Zobraziť galériu (2)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vytiahli na seba poriadnu špinu. Americká herečka Sharon Stone (66) potvrdila meno režiséra, o ktorom pred pár rokmi povedala, že ju počas natáčania dotlačil k sexu s kolegom. V rozhovore tiež prezradila, že tým hercom vraj bol Billy Baldwin (61). Ten jej však poslal poriadne ostrý odkaz.

O neslávnom incidente po prvýkrát prehovorila vo svojich memoároch The Beauty of Living Twice z roku 2021. Stone tvrdila, že jeden z režisérov, s ktorým v minulosti pracovala, ju mal počas natáčania dotlačiť k sexu s jej kolegom. V knihe však konkrétne mená neuviedla. To sa zmenilo počas tohto týždňa.

Sharon Stone
Zobraziť galériu (2)
Sharon Stone  (Zdroj: SITA)

The Louis Theroux Podcast povedala po prvýkrát, že išlo o dnes už zosnulého režiséra Roberta Evansa. Hercom, s ktorým mala prežiť intímne chvíle, údajne bol Billy Baldwin. „Zavolal ma do svojej kancelárie. Pobehoval tam v okuliaroch a hovoril, že sa vyspal s Avou Gardner a že ja by som sa mala vyspať s Billym Baldwinom. Vraj keď to urobím, tak bude podávať lepšie výkony," uviedla Stone.

Jej slová však očividne nepotešili samotného Baldwina, ktorý jej poslal poriadne ostrý odkaz. „Nie som si istý, prečo o mne Sharon aj po rokoch stále hovorí. Stále sa jej páčim, alebo je to preto, že som sa jej vyhýbal?" napísal na sociálnej sieti Twitter. 

„Mám na ňu toľko špiny, že by sa jej zatočila hlava. Ja som však zostal ticho. Príbeh, ako som sa stretol s Robom Evansom a hovoril som mu, nech ma nechá viesť poslednú scénu, len aby som ju nemusel pobozkať, je legendárny. Rozmýšľam, či nenapíšem knihu a nerozpoviem množstvo znepokojivých, zvrátených a neprofesionálnych príbehov o Sharon," doplnil herec.

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu