Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

STRACH slávnej speváčky: Posadnutý fanúšik jej po prepustení z väzenia robil PEKLO!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To muselo byť poriadne nepríjemné! Popularita so sebou žiaľ prináša aj isté nepríjemnosti. A teraz veru nemáme na mysli dotieravých paparazzov. Oveľa nebezpečným prvkom sú posadnutí fanúšikovia a stalkeri, s ktorými má svoju skúsenosť aj speváčka Miley Cyrus (30).

Ako informuje TMZ, Miley Cyrus podala na súde žiadosť o ochranu pred istým 52-ročným mužom menom Alexander Kardalian, ktorý je ňou priam posadnutý. Súd umelkyni vyhovel a nebezpečný stalker má zákaz priblížiť sa k nej. 

Ako Miley uviedla, tento muž ju prenasleduje už od roku 2018. Poštou jej poslal množstvo listov, v ktorých od nej žiadal peniaze, prípadne detailne opisoval svoje sexuálne fantázie s ňou. Celé toto obťažovanie vyvrcholilo v lete minulého roka, keď sa dvakrát objavil pri jej dome. V decembri 2022 skončil Alexander za mrežami. V auguste bol však prepustený. A viete, kam smerovali jeho kroky? 

Stalker si to opäť namieril k Miley. Tá sa pochopiteľne a právom bojí nielen o seba, ale aj o svoju mamu Tish a frajera - muzikanta Maxxa Moranda. Súd speváčkinej žiadosti vyhovel a stalker má zákaz priblížiť sa k nej. Či ho však dodrží, nie je až tak isté...

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu