Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna herečka je ZDRVENÁ: Jej bratovi ZLYHALO SRDCE... V nebi na neho čaká malý synček!

Sharon Stone Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone (Zdroj: Instagram)

PENNSYLVÁNIA - Musí sa spamätať z veľkej rodinnej tragédie. Americká herečka Sharon Stone (64) momentálne prežíva smutné chvíle. Počas víkendu totiž tento svet navždy opustil jej brat Patrick (†57), ktorý zomrel po náhlom srdcovom zlyhaní. Herečka a aj jeho manželka Tasha sa k bolestnej strate vyjadrili prostredníctvom sociálnych sietí.

Uplynulá nedeľa bola pre známu herečku Sharon Stone jedna z najhorších v jej živote. Jej mladší brat Patrick totiž utrpel náhle zlyhania srdca, čo sa mu stalo osudným. Informáciu priniesol magazín TMZ, ktorému to potvrdil miestny koroner.

K tejto smutnej situácii sa vyjadrila už aj samotná herečka. Tá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila tiež fotky brata a pridala aj krátky popis. „Odpočívaj v pokoji braček," napísala Stone.

Pre jeho manželku Tashu ide o druhú veľkú stratu v krátkom období. V roku 2021 totiž prišli o ich spoločného synčeka Rivera, ktorý zomrel na zlyhanie orgánov keď mal len 11 mesiacov. O slová plné smútku sa Tasha podelila na Facebooku, kde prostredníctvom Patrickovho profilu napísala, ako sa momentálne cíti.

„Cítim sa, akoby mi niekto vytrhol srdce. Patrick odišiel za naším synom Riverom... Neviem, čo k tomu povedať, bol pre mňa všetkým. Netuším, ako bude môj život bez neho vyzerať. A úprimne, ani to nechcem vedieť, ale samozrejme to zistím. Len dúfam, že navždy zostaneš po mojom boku a budeš na nás dávať pozor. Až pokým sa znova neuvidíme, budem si držať všetky naše spomienky blízko môjho srdca. Milujem ťa. Dúfam, že River má konečne späť svojho otca a berím, že vám je spolu dobre," napísala v emotívnom vyznaní Patrickova manželka.

 

My heart feels like it’s been ripped out of my chest. Patrick went to be with our sweet River around 3:30 this morning....

Posted by Patrick Stone on Sunday, February 12, 2023
Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu