Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ROMANTICKÉ GESTO slávneho Jamesa Bonda: Jeho žena na tieto narodeniny nikdy nezabudne!

Pierce Brosnan Zobraziť galériu (2)
Pierce Brosnan (Zdroj: Warner Bros. )

LOS ANGELES - Toto by dostalo každú ženu. Americký herec a idol mnohých žien - Pierce Brosnan (70) už roky miluje svoju manželku Keely Shaye. K jej nedávnym 60. narodeninám jej priniesol 60 ruží, ktoré jej k jej sviatku venoval.

Pierce Brosnan spoznal Keely v roku 1994 počas dovolenky v Mexiku. O rok získal svoju vysnívanú rolu Jamesa Bonda, vďaka ktorej ho poznajú fanúšikovia po celom svete. V 2001 si nakoniec s Keely povedali svoje áno a odvtedy patrí ich vzťah medzi tie najpevnejšie vo svete šoubiznisu.

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith
Zobraziť galériu (2)
Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith  (Zdroj: SITA)

Herec dokazuje svojej polovičke lásku celkom často. Treba ale dodať, že jeho posledné gesto potešilo srdcia všetkých romantikov. K 60. narodeninám totiž prichystal svojej polovičke darček, ktorý jej bude závidieť každá žena.

Keely totiž dostala k jubileu 60 ruží a tento krásny moment zdieľal aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. „60 ruží pre moje hnedooké dievča, ktoré oslavuje 60. narodeniny. Budem navždy šťastný, že som v to ráno sedel v Cabo San Lucas a ty si sa tam objavila," napísal k spoločnej fotografii Brosnan, ktorý tak opäť dokázal, ako veľmi svoju manželku miluje.

 

Viac o téme: Pierce Brosnan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu