Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásna herečka ukázala dcéru (15): Wau! Už tromfla slávnu mamu... Hotová MODELKA

Halle Berry Zobraziť galériu (7)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas víkendu si americká herečka a modelka Halle Berry (57) užila oslavu narodenín, ktorú jej najbližší zorganizovali v štýle Barbie. Viac ako o samotnej oslávenkyni sa však hovorí o jej dcére Nahle (15). Tá podľa najnovších záberov už stihla prerásť svoju slávnu mamu.

Pri pohľade na slávnu herečku mnohí len ťažko uveria tomu, že počas víkendu oslávila už 57. narodeniny. Žiadne veľké oslavy sa však nekonali a Berry si svoj sviatok užila v kruhu najbližších - partnera Vana Hunta a dcéry Nahly.

Halle Berry a jej partner Van Hunt
Zobraziť galériu (7)
Halle Berry a jej partner Van Hunt  (Zdroj: SITA)

Tí jej pripravili oslavu v štýle populárneho filmu Barbie a fotky z ich rodinného dňa zdieľala herečka aj so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Na záberoch však Halle nebola hlavnou hviezdou.

Tou sa stala jej 15-ročná dcéra, ktorú Berry ukazuje len minimálne. Preto bolo pre mnohých poriadným prekvapením, keď uvideli, že Nahla už svoju mamu prerástla. Viacerí to následne vyjadrili aj v komentároch pod príspevkom.

„Moje malé ja, ktoré už nie je až také malé, a môj partner ma zobrali na narodeniny do sveta Barbie. Milujem vás a ďakujem vám," napísala Berry. „Všetko najlepšie... Páni, tvoja dcéra ale vyrástla," upozornil jeden z fanúšikov. „Je neuveriteľné, aká je vysoká," pridal sa ďalší. Nechajme sa prekvapiť, či ju časom zláka modeling...

Halle Berry
Zobraziť galériu (7)
Halle Berry  (Zdroj: Instagram H.B.)

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu