Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna herečka si na pódiu vyrobila TRAPAS: Jej reakcia vás odrovná!

Halle Berry Zobraziť galériu (9)
Halle Berry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Známa herečka Halle Berry (56) nebude práve v najlepšom spomínať na odovzdávanie cien neziskovej organizácie Looking Beyond LA. Počas toho, ako sa presúvala k mikrofónu, sa totiž potkla o schod a spadla na zem. Bývalá modelka však ukázala, že si vie zo seba vystreliť a na svojich sociálnych sieťach zdieľala video, ktoré zachytáva jej nehodu z viacerých uhlov.

Počas minulého týždňa prebehlo odovzdávanie cien, ktoré organizuje nezisková organizácia Looking Beyond LA. Tá sa zameriava na pomoc deťom a tínedžerom, ktorí majú špeciálne potreby. 

Jednu z cien prišla odovzdať aj slávna herečka a modelka Halle Berry. Tá však počas toho, ako sa presúvala k rečníckemu pultu, nešťastne zakopla o schod a následne dopadla na zem, pričom si poriadne udrela hlavu.

Našťastie však všetko dobre dopadlo a Berry zobrala celú situáciu s úsmevom. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila humorný zostrih, na ktorom je vidieť, že sa na svojom páde zabávala už priamo na mieste. Prítomným dokonca ironicky povedala, že ak niekto zverejní video jej trapasu, tak si ho nájde jej manžel.

K príspevku pridala herečka aj krátky popis, v ktorom napísala. „Čo sa vlastne stalo... Moja dobrá kamarátka ma pozvala, aby som sa zúčastnila jej charitatívnej akcie, ktorá slúžila na to, aby sme vyzbierali peniaze pre deti so špeciálnymi potrebami. Potom sa stalo toto! Spadla som rovno na tvár," poznamenala Halle, ktorá opäť raz dokázala, že je nielen krásna a talentovaná, ale má tiež srdce na pravom mieste a nechýba jej zmysel pre humor. 

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu