Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúca SMRŤ brata (†34) hviezdy Backstreet Boys: Zrútená snúbenica nahrala svoj SMÚTOK na TikTok!

Nick Carter zomrel vo veku 34 rokov. Zobraziť galériu (3)
Nick Carter zomrel vo veku 34 rokov. (Zdroj: Profimedia/TikTok/SITA)

LOS ANGELES - V sobotu večer svet obletela správa o šokujúcej smrti len 34-ročného speváka a rapera Aarona Cartera. Brata hviedy chlapčenskej skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera (41) našli vo vani jeho domu bez známok života. Jeho snúbenica Melanie Martin nesie smrť svojej polovičky veľmi ťažko. Svoj smútok zachytila na sociálnu sieť TikTok!

Aaron Carter bol nájdený vo vani svojho domu v Lancesteri v Kalifornii v sobotu 5. novembra bez známok života. Portál TMZ priniesol informáciu, že okolo 11. hodiny predpoludním bol na tiesňovú linku 911 nahlásený telefonát, že sa muž utopil vo vani. Dom bývalej tínedžerskej hviezdy je aktuálne opáskovaný a pohybuje sa v ňom veľa policajtov.

Americkí fotografi pred ním zachytili aj Aaronovu snúbenicu Melanie Martin, ktorá má so zosnulým spevákom syna Princea. Dvojica mala veľmi turbulentný vzťah, no napriek tomu blondínka nesie smrť polovičky veľmi ťažko. Svoj smútok zachytila aj na sociálnej sieti TikTok, kde zverejnila video, na ktorom plače. 

Snúbenica Aarona Cartera TikTok (Zdroj: TikTok)

Neskôr vydala aj verejné vyhlásenie: „Stále sme v procese akceptovania tejto nešťastnej reality,“ uvádza sa tam. „Vaše myšlienky a modlitby si veľmi cením.“ Pár sa začal stretávať začiatkom roka 2020. Ich spoločný syn oslávi koncom mesiaca 1. narodeniny.

Šokujúca SMRŤ brata (†34)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

K Aaronovej smrti sa vyjadrila aj jeho priateľka spred rokov, herečka Hilary Duff. „Je mi tak ľúto, že život bol pre teba taký ťažký a že si vlastne musel bojovať pred zrakom celého sveta. Tvoj šarm bol očarujúci,” napísala okrem iného blondínka. 

Viac o téme: Aaron CarterNick CarterBackstreet Boys
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu