Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

HOROROVÁ NOC u Beckhamovcov: Kým oni sladko spali... Preboha!

Victoria a David Beckham so svojimi ratolesťami. Zobraziť galériu (8)
Victoria a David Beckham so svojimi ratolesťami. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - To je desivé! Podľa medializovaných informácií si rodina Beckhamovcov najnovšie najala ochranku. Nečudo. Zhruba pred mesiacom sa totiž do ich luxusného sídla vlámal maskovaný lupič. U nich doma si smelo "úradoval", kým oni pokojne spali.

Beckhamovci patria k najobľúbenejším famíliam svetového šoubiznisu. Množstvo fanúšikov majú nielen rodičia - Victoria a David, ale už aj ich ratolesti. Mnohí s nadšením sledujú prípravy na veľkolepú svadbu, ktorá čaká ich najstaršieho syna Brooklyna. 22-ročný mladík sa má s o štyri roky staršou Američankou Nicolou Peltz oženiť v hononsom sídle jej rodiny na Floride.

Prípravy na túto krásnu udalosť však Beckhamovcom znepríjemnila poriadne nemilá udalosť. Podľa informácií, ktoré priniesli zahraničné média, sa koncom februára stali obeťami krádeže. Šokujúce je, že tá sa udiala v čase, keď manželia Beckhamovci a ich dcérka Harper doma sladko spali. 

To, že sa doma niečo stalo, zistil ich syn Cruz, keď sa v noci vracal domov. Všimol si totiž, že v jeho izbe je rozbité okno. Podľa medializovaných informácií sa manželia usilovali pachateľa nájsť. Avšak márne. Beckhamovcom z domu zmizli rôzne cennosti, dizajnové kúsky a elektronika. Našťastie, neprišli o žiadne veci, ktoré pre nich majú sentimentálny význam.   

V luxusnom sídle Beckhamovcov došlo ku krádeži.
Zobraziť galériu (8)
V luxusnom sídle Beckhamovcov došlo ku krádeži.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria BeckhamBeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu