Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúce správy zo šoubiznisu: Známa speváčka (25) sa predávkovala!

Demi Lovato Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - V šoku sú nielen fanúšikovia! Krásna a talentovaná speváčka Demi Lovato (25) skončila v utorok doobeda v nemocnici. Podľa medializovaných informácií sa predávkovala heroínom. V akom je mladá umelkyňa stave, zatiaľ nevedno. Isté však je, že mnohí jej priaznivci sa na sociálnych sieťach priam zrútili.

Portál tmz.com prišiel pred pár hodinami s informáciami, že Demi Lovato sa predávkovala heroínom. Záchranári ju previezli z jej domu do neznámeho zdravotníckeho zariadenia. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. 

V nedeľu večer však Demi vystúpila na istom podujatí. Spievala aj skladbu s názvom Sober, v ktorej opisuje svoj boj so závislosťou. Speváčka v minulosti otvorene hovorila o svojich problémoch s chľastom a drogami.

Na youtube je dostupný jej dokument, v ktorom hovorí aj o tom, že ako 17-ročná vyskúšala kokaín. „Páčilo sa mi to a cítila som sa úplne mimo,” uviedla Demi. Zároveň priznala, že podobné problémy mal aj jej otec. „Nazdávam sa, že som vždy chcela pochopiť, čo videl na drogách a alkohole, keďže ho to úplne napĺňalo a vymenil to za rodinu, ” dodala. 

Speváčkine profily na sociálnych sieťach sú plné reakcií zhrozených fanúšikov. Svoju podporu jej prostredníctvom internetu vyjadrili aj viaceré kolegyňe zo šoubiznisu - napríklad Lily Allen, Bebe Rexha a Ariana Grande.  

 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu