Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Táto hviezda s tým neprestane: Doma tri deti, ona na pláži otŕča prsia!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Paparazzi si prišli na svoje! Kim Kardashian (37) sa pred pár dňami stala trojnásobnou mamičkou. K dcére a synovi pribudlo ďalšie dievčatko, ktoré vynosila náhradná matka a prominentní rodičia mu dali meno Chicago. Avšak namiesto toho, aby si televízna hviezda užívala starostlivosť o maličké bábätko, pobehuje po pláži takmer nahá.

Stále nemá dosť! Kim Kardashian zbožňuje sociálne siete, pozornosť fanúšikov a médií, i pretŕčanie svojho polonahého tela. Kyprú zadnicu či nahé prsia neprestala ukazovať svetu ani po tom, čo sa stala matkou. 

Pikantné fotenie absolvovala aj v týchto dňoch. Paparazzi ju spoločne s profesionálnym fotografom a celým tímom načapali na pláži v Malibu. Kim tam pobehovala odetá len v šatách pripomínajúcich sieť, ktoré celkom odhaľovali jej vnady i zadok. 

Mimochodom, v médiách sa najnovšie objavili informácie, že najznámejšia Kardashianka túži po ďalšom dieťati. Náhradná matka, ktorá jej vynosila dcérku Chicago sa jej totiž osvedčila a Kim ju už vraj poprosila o to, či by jej mohla vynosiť ďalšieho potomka. 

Paparazzi FOTO takmer nahej Kim Kardashian nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu