Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna hviezda na stretávke zo školy: Výstrih, mini a nohy dokorán!

Kim Kardashian so spolužiačkami. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian so spolužiačkami. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Užila si to! Kim Kardashian (37) sa pred pár dňami zúčastnila školskej stretávky. Ako inak, fotkami a videami sa nezabudla pochváliť na sociálnych sieťach. Pri pohľade na skupinku upišťaných a afektovaných Američaniek je každému jasné, ktorá je najväčšou hviezdou. Manželka rapera Kanyeho Westa (40) prišla oblečená v krátkych košeľových šatách, ktoré jej okrem nôh odhaľovali i prsia. A nechýbali ani našpúlené pery a zvláštne pózy...

Kardashianovský klan momentálne žije najmä tým, že Khloé, ktorú pár hodín pred pôrodom podviedol jej partner Tristan Thompson, priviedla na svet dievčatko. Mimochodom, dala mu meno True, čo v preklade možno vnímať ako pravda alebo aj verný. Novopečenej mamičke sú oporou jej mama i sestry, vrátane Kim. 

Tá si ale počas víkendu odskočila za zábavou. Od čias, keď ukončila strednú školu, ubehlo 20 rokov, a tak jej spolužiaci zorganizovali veľkolepú stretávku. Nechýbal ani párty autobus, či prehliadka školy, kde sa Kim s kamarátkami veselo fotili.  

O zábery sa podelila s celým svetom. Za zmienku stojí najmä fotka, na ktorej pózuje Kardashianka opretá o školskú lavicu. Nohy má od seba a v rozkroku drží pidi kabelôčku, ktorá dúfajme nebude novým trendom.

Viac FOTO nájdete v GALÉRII>>

Kim Kardashian na triednej stretávke.
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian na triednej stretávke.  (Zdroj: Instagram)

Kim Kardashian na fotke zo školskej ročenky.
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian na fotke zo školskej ročenky.  (Zdroj: archív)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu