Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slávne sestry v Tokiu: Prehliadnuť ich? Nemožné!

Kourtney Kardashian a Kim Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kardashian a Kim Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

TOKIO - Ako inak! Kardashianky netreba nikomu predstavovať. Slávne sestry, ktoré v čase dospievania mali od krásavic ďaleko, sú dnes známe po celom svete a bežne majú paparazzov v pätách. Nevyhli sa im ani počas návštevy Japonska, kam zavítali vyobliekané v dosť extravagantných kúskoch.

Hoci majú Kourtney a Kim Kardashian obe po tri ratolesti, nemienia tráviť svoje dni len rodičovskými povinnosťami. Aktuálne sa nachádzajú v Tokiu, kde im robí spoločnosť aj tehotná sestra Khloe. A kým tú na verejnosti veľmi nie je vidno, Kourtney a Kim vo veľkom vymetajú ulice. 

Extravagancie je v Japonsku dostatok. Prispôsobili sa tomu aj celebritné krásky, ktoré na chodníku určite nikto neprehliadol. Kim má totiž momentálne ružové vlasy. A keď jej nezaručí pozornosť účes, tak jej outfity určite áno.

Fotografom sa ju podarilo zvečniť napríklad v sivej vetrovke, ktorú doplnila obtiahnutým strieborným overalom. Ako šedá myška rozhodne nevyzerala ani najstaršia Kourtney. Tá stavila na červené latexové nohavice a dlhý plášť z rovnakého materiálu.

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim KardashianKourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu