Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Urodzený pár v spoločnosti: Ona krásna, on... Preboha, ako nemecký pornoherec!

Monacké knieža Albert II. s manželkou Charlene. Zobraziť galériu (8)
Monacké knieža Albert II. s manželkou Charlene. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nešlo ich prehliadnúť! Monacké knieža Albert II. a jeho krásna manželka Charlene navštívili počas uplynuleho týždňa Ameriku. Dôvodom bolo odovzdávanie prestížnych cien Princess Grace Awards, ktoré udeľuje nadácia kňažnej Grace - Albertovej zosnulej matky. A hoci sa to na slávnostnom koberci hemžilo celebritami, jednoznačne najviac rozruchu urobil práve urodzený pár. Pozrite sa, prečo!

Keďže je knieža Albert II. predsedom nadácie Grace Kelly, na odovzdávaní cien Princess Grace Awards nemohol chýbať. Spoločnosť mu samozrejme robila šarmantná manželka Charlene, ktorá mu koncom roka 2014 porodila dvojičky. 

Plavovláska zažiarila v róbe obopínajúcej jej krivky a odhaľujúcej ramená. Výzorom ale zaujal aj samotný Albert. Pre neho je totiž typická do hladka oholená tvár. Tú ale najnovšie zdobia fičúrske fúziky, ktoré boli svojho času obľúbené medzi hercami zo starších nemeckých flmov pre dospelých.

Za zmienku tiež stojí, že podujatia sa zúčastnil aj model Jeremy Meeks. Ten zrejme v čase, keď sedel za mrežami, ani len netušil, že sa raz ocitne na spoločnej akcii s urodzeným párom. Ak vás zaujíma, ako sa na túto udalosť vyobliekal, pozrite si FOTO v GALÉRII>>

Monacká princezná Charlene vyzerala na slávnostnom koberci skvele. Jej manžel prekvapil zmeneným imidžom.
Zobraziť galériu (8)
Monacká princezná Charlene vyzerala na slávnostnom koberci skvele. Jej manžel prekvapil zmeneným imidžom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Monacké kniežaCharleneAlbert II
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu