Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka obeťou znásilnenia: Toto sú následky!

Andrea Kerestešová stvárnila pred kamerami obeť znásilnenia. Zobraziť galériu (7)
Andrea Kerestešová stvárnila pred kamerami obeť znásilnenia. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Trauma a bolesť! Herecká profesia nie je vždy len príjemná. Svoje by o tom vedela hovoriť aj rodáčka z východného Slovenska Andrea Kerestešová (32). Tá žije dlhodobo v Čechách, kde hviezdi napríklad v seriáli Ordinace v růžové zahradě. Śtvrtková epizóda sa pre brunetku nakrúcala veľmi ťažko. Pred kamerami totiž musela stvárniť znásilnenú ženu.

Seriál Ordinace v růžové zahradě sa v susedných Čechách teší veľkej obľube. Účinkujú v ňom aj Slovenka Andrea Kerestešová a jej český kolega Robert Jašków. Pre tých si tvorcovia pripravili poriadne drsné scény v podobe pokusu o znásilnenie.   

Andrea sa netajila tým, že ich nakrúcanie bolo dosť náročné. „Nebolo to príjemné. Aj keď sme boli na každom pohybe dohodnutí a vedela som, že to nie je naozaj a sústredila som sa na to, aby sme to dobre zahrali, bolo mi z toho zle,” poznamenala Kerestešová pre české médiá.

Brunetka po nakrúcaní nebola vyčerpaná len psychicky, „Mala som svalovicu. Aj keď bol Robert veľmi ohľaduplný a vždy sa ma pýtal, či ma veľmi nestisol, tým, ako som sa bránila, používala som iné svaly, než som zvyknutá. Všetko ma bolelo,” priznala sympatická herečka. 

Andrea Kerestešová na toto nakrúcanie nikdy nezabudne. Ale nebude naň spomínať v najlepšom.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Kerestešová na toto nakrúcanie nikdy nezabudne. Ale nebude naň spomínať v najlepšom.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Andrea Kerestešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu