Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka je konečne mamou: Komplikácie pri pôrode!

Andrea Růžičková Kerestešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Růžičková Kerestešová

PRAHA – Už je mamou! Slovenská herečka žijúca v Čechách Andrea Růžičková Kerestešová (33) sa spolu s manželom Mikulášom konečne dočkali vytúženého potomka. Hoci sa pôrod snažila urýchliť, nakoniec sa nevyhla ani zdravotným komplikáciám.

Už má doma svoj poklad! Herečka Andrea Růžičková Kerestešová sa v týchto dňoch stala mamou. Pôrod synčeka, ktorému s manželom Mikulášom dali meno Tobiáš, sa však nezaobišiel bez komplikácií. To, že to bolo náročné, priznala aj samotná umelkyňa, ktorá priviedla na svet svojho syna po piatkovej polnoci.


Problémy pred pôrodom: Slovenská herečka je zúfalá!


„Bol to neopísateľný zážitok. Z celého srdca ďakujem nemocnici v Hořoviciach a ich skvelému lekárskemu tímu, vďaka ktorým som i napriek nemalým komplikáciám mohla porodiť bez rezania. Sme nesmierne šťastní,“ povedala pre Super.cz herečka, ktorá sa nezabudla pochváliť ani fotografiou svojho synčeka.

Zaujímavosťou je, že okrem narodenia syna, v týchto dňoch manželia oslavovali aj výročie svadby.„Dnes je to presne rok, čo sme si povedali Áno. A dobre sme urobili. Bohu vďaka!“ napísala herečka na sociálnu sieť. Gratulujeme!

Slovenská herečka je konečne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook AR)

Viac o téme: Andrea Růžičková Kerestešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu