Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenky Blanarovičová a Kerestešová: Príťažlivé dekolty ukazujú Čechom!

Yvetta Blanarovičová a Andrea Kerestešová. Zobraziť galériu (8)
Yvetta Blanarovičová a Andrea Kerestešová.

PRAHA – Tieto telá ušli za hranice! Na Slovensku sú takmer neznáme, v Čechách poznajú Yvettu Blanarovičovú (45) a Andreu Kerestešovú (25) skoro všetci. Tieto dámy najnovšie predviedli svoje prednosti na módnej prehliadke.

Najznámejšími Slovenkami v Prahe sú jednoznačne Dara Rolins a Zuzana Belohorcová. Okrem nich však hlavné mesto Českej republiky skrášľujú aj ďalšie ženy spod Tatier.

Napríklad Yvetta Blanarovičová, ktorá si zahrala šibalského čerta v rozprávke Princezná ze mlejna. Pamätať si ju však môžeme aj z Ordinácie v ružovej záhrade, kde stvárnila manželku Maroša Kramára. Príťažlivá Andrea Kerestešová sa zas predstavila v mládežníckom filme Rafťáci a v sexi reklame na mobilného operátora.

Najnovšie si tieto dámy vybrala návrhárka Zuzana Bottková, aby sa v Prahe predviedli v jej modeloch. „Sú to podľa mňa veľmi atraktívne ženy a navyše Slovenky pôsobiace v Čechách,“ prezradila nám dôvod, prečo oslovila práve tieto herečky.

A počas prehliadky Blanarovičová s Kerestešovou naozaj nesklamali! Na móle sa ukázali ako profesionálky a potešili oko nejedného z prítomných pánov. „Dala som im šaty, ktoré zvýraznili ich prednosti. Chcela som, aby ich postavy išli do popredia a vyzerali v modeloch zaujímavo,“ povedala nám Bottková. A zámer jej naozaj vyšiel! Slovenky opäť dokázali, že ich pôvaby sú jednoducho aj za hranicami neprehliadnuteľné!

Pozrite si fotografie z prehliadky. Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu