Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi silikónka celkom nahá vo fitku: Teraz sa tam všetci hrnú!

Jodie Marsh Zobraziť galériu (13)
Jodie Marsh (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Zháňa nového chlapa?! Keď v lete minulého roka zverejnila glamour modelka Jodie Marsh (37) na internete svadobné fotky, prekvapila mnohých. Toto manželstvo však nemalo dlhú životnosť. Skončilo sa zhruba po ôsmich mesiacoch. Nevedno, či už má rozvedená silikónka náhradu. Je však isté, že adeptov by sa našlo viac, než dosť.

Britská celebrita Jodie Marsh už neraz stála pred objektívom celkom nahá. Ako glamour modelka pózovala napríklad pre magazíny FHM, Nuts a Zoo. Zrejme aj preto sa nedávno bez ostychu vyzliekla v miestnom fitnescentre, kde si medzi činkami a posilňovacími strojmi urobila zopár provokatívnych fotiek. 

Hoci sa nahá Jodie postavila tak, aby jej intímne partie kryli závažia, fantázia väčšiny jej fanúšikov dostala poriadne zabrať. „Bože môj, kde je to fitko? Hneď tam idem,” nadchol sa jeden z modelkiných priaznivcov. „Aj ja chcem byť členom,” pridal sa ďalší. A nebol jediný. 

Niekdajšia glamour modelka nedávno prekvapila, keď vykričala do sveta, že ju priťahujú aj ženy. „Nechcem nálepku bisexuálky. Len otvorene priznávam, že ma rajcuje aj nežné pohlavie. Momentálne prechádzam takym obdobím, že keď si o niekom poviem, že je sexi, tak je to stále nejaká žena,” vyjadrila sa Jodie Marsh. Ktovie, kto jej aktuálne zohrieva posteľ. 

Jodie Marsh sa fanúšikom chválila s novými topánkami. Všímal si ich asi málokto.
Zobraziť galériu (13)
Jodie Marsh sa fanúšikom chválila s novými topánkami. Všímal si ich asi málokto.  (Zdroj: Instagram)

Jodie Marsh sa vo fitku pretŕčala nahá.
Zobraziť galériu (13)
Jodie Marsh sa vo fitku pretŕčala nahá.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Jodie Marsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu