Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tajná svadba silikónky z telky: Ehm... Videli ste už čudnejšiu nevestu?!

Jodie Marsh je známa tým, že rada pretŕča svoje silikónové prsia. Zobraziť galériu (11)
Jodie Marsh je známa tým, že rada pretŕča svoje silikónové prsia.

BARBADOS - Bosé nohy, potetované telo a nezvyčajné šaty! Kontroverzná modelka, fitnesska a televízna hviezda Jodie Marsh (36) poriadne zaskočila svojich priaznivcov, keď na sociálnej sieti zverejnila odkaz, že sa v tajnosti vydala. Mnohí totiž ani netušili, že silikónka vôbec nejakého priateľa má. Jej vyvoleným sa stal James Placido, ktorému povedala svoje "áno" na romantickej pláži. Ako vidno na záberoch z obradu, sexica ako typická nevesta rozhodne nevyzerala.

Intímny svadobný obrad v kruhu najbližších začína byť medzi snúbencami stále viac obľúbený. Pre takéto uzavretie manželstva sa rozhodla aj kontroverzná Angličanka, ktorej na televíznej stanici TLC beží vlastná šou s názvom Jodie Marsh on Drugs. Bývalá modelka sa vydávala na pláži a bola z nej celkom netradičná nevesta. 

Jodie mala na sebe voľný biely overal, ktorý odhaľoval jej silikóny a výrazne potetované telo. Spoločne so ženíchom povedali svoje "áno" celkom bosí, mladucha mala nožičky ozdobené. Líčenie a účes s kvetovanou čelenkou dotvárali jej svadobý vzhľad. 

Keďže je Marsh na sociálnych sieťach aktívna, profily zaplnila fotkami zo slávnostnej ceremónie. Priateľom sa v rámci toho ospravedlňovala, že im spoločne s Jamesom o svojom veľkom dni nič nepovedali. „Prepáčte nám to, ale nechceli sme z toho robiť prehnanú parádu a zbytočný cirkus. Túžili sme po malom, intímnom a krásonom obrade. Som rada, že sme to takto poňali a že to vyšlo. Som tou najšťastnejšou ženou na celom svete a môj muž je úžasný. Našla som svoju spriaznenú dušu,” vyznala sa pod jedným zo záberov kontroverzná silikónka. 

Priaznivcov okrem správy o svadbe šokovala ešte niečim navyše. ​„Dámy, na ukončenie môjho celibátu som čakala, kým budem mať na prste obrúčku. Som žijúcim dôkazom toho, že ten pravý si počká na to, kým budete pripravená,” dodala Jodie. Škoda, že neprezradila, ako dlho túto "sexuálnu hladovku" držala...

Jodie Marsh bola dosť nezvyčajnou nevestou.
Zobraziť galériu (11)
Jodie Marsh bola dosť nezvyčajnou nevestou.

A takto vyzerala hviezdna nevesta zozadu.
Zobraziť galériu (11)
A takto vyzerala hviezdna nevesta zozadu.

Viac o téme: Jodie Marsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu