Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jeden záber, dve potešenia: Sexbomba z telky sa bez šiat pretŕča na webe!

Jodie Marsh rada provokuje odhaleným telom. Zobraziť galériu (6)
Jodie Marsh rada provokuje odhaleným telom.

LONDÝN – Človek nevie, kam skôr pozerať! Jodie Marsh (36) sa aktuálne teší celkom slušnému záujmu o svoju osobu. Môže za to jej televízna šou s kontroverzným nádychom. Napumpovaná tmavovláska si naháňa divákov prostredníctvom sociálnych sietí a ako inak, svojským spôsobom. Zverejňovaním dráždivých fotografií, na ktorých pózuje vyzlečená.

Nič prekvapivé! Jodie Marsh je všestranne založená Britka, ktorá sa prezentuje ako fitnesska, príležitostná modelka, spisovateľka a televízna hviezda. Kanál  TLC aktuálne vysiela jej vlastnú šou s názvom Jodie Marsh on Drugs, ktorá má celkom slušnú sledovanosť.


Mohlo by vás zaujímať: Z exmodelky plastikové monštrum: Má oceľové svaly a silikóny až na krku!


Ktovie, či má na tom podiel aj spôsob, akým si tmavovláska divákov naháňa. Jodie totiž na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje pikantné zábery, vďaka čomu pôsobí dojmom, akoby moderovala skôr eroticky ladenú reláciu. Fanúšikov ale nikdy nezabudne vyzvať k tomu, aby si zapli telku a pozreli si nový diel jej projektu.

Jodie na instagrame zverejnila tiež záber vo fialovej čipkovanej bielizni, ktorý rozhodne stojí za pozornosť. Miniatúrna podprsenka zvýraznila neprirodzene veľké silikóny, miniatúrne nohavičky výrazné tetovanie nad rozkrokom. „Pozrite si moju šou a ja vám sľubujem, že to neoľutujete,” pripísala k záberu tmavovláska, ktorú nadšení priaznivci zahrnuli komplimentmi. Ako sa potetovaná a maximálne neprirodzená sexica pozdáva vám?

Jodie Marsh zverejnila na sociálnej sieti fotografiu s vyvalenými vnadami a stiahnutými nohavičkami.
Zobraziť galériu (6)
Jodie Marsh zverejnila na sociálnej sieti fotografiu s vyvalenými vnadami a stiahnutými nohavičkami.


Pozrite si tiež: Silikónka z telky sa fotila nahá: Hej, rozutekali sa ti prsia!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu