Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Silikónka z telky oslavuje rozvod: Celkom NAHÁ pobehuje po záhrade!

Jodie Marsh Zobraziť galériu (11)
Jodie Marsh (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Konečne slobodná! Takýmito slovami sa najnovšie prihovorila svetu televízna hviezdička Jodie Marsh (38). Silikónka bola s rozvodu s dnes už exmanželom Jamesom Placido taká nadšená, že v Evinom rúchu pobehovala po záhrade. Videom nahého tela sa pochválila i na instagrame, kde vlastne tiež prezradila, prečo jej manželstvo stroskotalo.

Britská celebrita Jodie Marsh, ktorá je známa ako kulturistka, modelka a televízna hviezdička, sa v lete 2015 tajne vydala. Svoje "áno" povedala istému Jamesovi Placido, ktorý sa musel zmieriť s tým, že silikónka držala pred svadobou celibát. 

Manželstvo tejto dvojice však dlho netrvalo. Presnejšie, len osem mesiacov. A v týchto dňoch ho už oficiálne ukončil aj súd. Jodie sa o túto informáciu podelila s fanúšikmi prostredníctvom instagramu. Tam zverejnila aj pomerne pikantné video. „Dnešný deň je najlepším dňom môjho života. Som oficiálne rozvedená. Pobehujem nahá po svojej záhrade, aby som to oslávila. Som znovuzrodena. Konečne slobodná a šťastná ako nikdy pred tým,” vyznala sa zo svojich pocitov Jodie.

Fanúšikom zároveň odporúčila, aby zbytočne nezostávali v nefungujúcom vzťahu. Výstredná hviezdička doposiaľ veľmi nehovorila o tom, čo bolo dôvodom rozvodu. „Už nikdy nedovolím, aby ma niekto podvádzal. Viem, kto som a čo chcem. Bola to pre mňa drahá lekcia. Nerobte tie isté chyby,” dodala Jodie, ktorá presne pred rokom vyhodila neverníka zo svojho domu.

Rozvedená Jodie Marsh pobehovala po záhrade celkom nahá.
Zobraziť galériu (11)
Rozvedená Jodie Marsh pobehovala po záhrade celkom nahá.  (Zdroj: Instagram)

 

Wahoooooooooooooooo THIS IS THE BEST DAY OF MY LIFE!!!!!!! I am officially DIVORCED!!!!!!!!!!!! I am running naked round my garden to celebrate. I am reborn. I am finally free. I am the happiest I've ever been. To anyone out there who's in an unhappy relationship: break free, join the rebirth. Don't be afraid. Don't stay in a bad relationship for the wrong reasons. Live your life for YOU! Don't be controlled by fear or uncertainty. The certainty is that only YOU can find true happiness and it's within YOU! Nobody should put up with bad treatment or feeling unappreciated. Remember, you are amazing. You control your own destiny. Know your worth. Never again will I be duped by anyone. I know who I am and what I want. No one can hold me back or take from me. It's been an expensive lesson to learn for me. Don't make the same mistakes I did. I'm not saying you shouldn't believe in true love but don't let anyone make you feel dependant on them for happiness and don't believe everything people tell you. Listen to your gut. If something doesn't feel 100% right then it probably isn't! Say hello to the newly single and HAPPY Jodie Marsh!!!!!!!

Viac o téme: Jodie Marsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu